Baráti társaságok, kollégák gyakran mennek együtt szórakozni. Ma már ennek számtalan formája, még a legfurcsábbak is rendelkezésre állnak. Igen népszerűek manapság a szabadulós játékok és roppant közkedveltek a Budapest szabadulószoba szolgáltatásai.

5 játéktér közül lehet választani és a célt változatos feladatokon, akadályokon keresztül lehet elérni. Küldetés is választható, ezek közül az első a P.O.R.T.A.L, de lehet a Pokolgép, a Gyémántrablás, a Mátrix foglyai, valamint Nöo′Zaca Öröksége.

A Mátrix Foglyaiban a játékosoknak be kell jutniuk San Francisco sikátoraiból a Mátrix birodalmába, még mielőtt a gépek teljesen átveszik a hatalmat. Talán sikerül megakadályozni a végső leigázást és elpusztítani a gonosz programkódot, hogyha elég gyorsak és leleményesek lesznek a résztvevők.

A Budapest szabadulószoba ajánlatai között ez csak az egyik, viszont bármelyik választható a felsoroltak közül. Azt tudni kell, hogy egy csapat létszáma csak 5 fő lehet és különleges felszerelésre, ruházatra vagy felkészülésre nincs szükség.

Céges rendezvényeken, nagyobb baráti társaságoknak több időpont foglalása szükséges, ilyen esetben telefonon is a rendelkezésre állnak a mindquest.hu honlapon megismerhető vállalkozás munkatársai. A Budapest szabadulószoba árai nem magasak, 2 játékos esetében 3500 Ft/fő, 2-5 játékos esetén pedig 3000 Ft/fő ez az összeg.

A honlapon lehetőség van a szabad időpontok megtekintésére, valamint foglalásra is, ehhez csak a Foglalj most! gombra kell kattintani. A Budapest szabadulószoba ajándékozható is, tehát ezt a lehetőséget is figyelembe kell venni, ha éppen születés- vagy névnapi ajándékon gondolkozunk.

Print Friendly, PDF & Email