A karórák választéka elképesztően széles és napról-napra jelennek meg új modellek, tehát nem könnyű nyomon követni az aktuális kínálatot. Azonban, ha van egy kedvenc márkája, akkor már egyszerűbb a dolog, hiszen egy megbízható webshop segítségével is megtekintheti időnként, hogy milyen újdonságok jelentek meg.

Például a Lorus óra megannyi változata a www.orashop.hu oldalon is megtekinthető, ahol szűrők segítségével lehet leszűkíteni a 150 darabos kínálatot, ami csak ezen brand termékeit tartalmazzák. Természetesen a webáruházban még számos más produktum is helyet kapott, de amennyiben a minőségi és már-már hihetetlen ár-érték aránnyal bíró Lorus óra kollekció érdekli, akkor a megfelelő kategória kiválasztásával, ezek között is tud nézelődni.

Itt a Lorus óra férfi, női és gyerek változatban is kapható, a számlap és a szíj színét illetően pedig ezüst, fekete, fehér, többszínű, grafit, piros és sárga arany opciókból tud válogatni. A szíj anyaga lehet nemesacél, szilikon, bőr, műanyag, ötvözet és textil is. Amennyiben szeretné, kiválaszthatja csak a 24 órás kijelzéssel bíró modelleket és/vagy azokat, amelyek stopper funkcióval is rendelkeznek.

Továbbá vízállóság terén is 3 kategóriából választhat, ha a Lorus óra mellett dönt, hiszen többféle képességű verziót is kínál ez a márka. Tehát, az Órashop weboldal minden segítséget megad ahhoz, hogy a megfelelő Lorus óra birtokába jusson, csak annyit kell tennie, hogy használja ezeket. Ha pedig kétségei lennének vagy kérdése merülne fel, akkor a honlap munkatársainak is kikérheti a véleményét, akik legjobb tudásuk szerint fognak válaszolni Önnek.

Print Friendly, PDF & Email