tiszta méhpempő

Napjainkban egyre inkább az életünk részét képezi az egészséges életmód. Ennek az a magyarázata, hogy rájöttünk, sokkal célravezetőbb, ha a betegségek megelőzésére, azaz a prevencióra fordítunk hangsúlyt. Amikor a vitamin és ásványi anyag hiánya miatt legyengül a szervezet és rés képződik az immunrendszer pajzsán, akkor a kórokozók, baktériumok nagyon könnyen kifejtik a rongáló hatásukat.

A tiszta méhpempő egy forradalmi étrendkiegészítő, ami a természetes hatóanyagainak köszönhetően elősegíti, hogy meg tudjuk őrizni az egészségi állapotunkat. Az egyedi gyógyhatás többek között a 10-HDA sav (10-hidroxi-2-decenoic sav) magas koncentrációjából adódik, ami az elképesztő hatékonyságú antibakteriális és vírusölő hatásáról ismeretes. Az értékes összetevő nem csak az egészségmegőrzéshez járul hozzá, hanem adott esetben a kóros elváltozások, illetve az elszaporodó szabadgyökök mérséklésében, eltávolításában is nagy szerepet játszik.

A 10-HDA sav nem az egyetlen jótékony hatású alkotóelem, ami a tiszta méhpempő összetevői között szerepel. Az egyedülálló hatással rendelkező méhészeti terméket nem véletlenül soroljuk a szuperélelmiszerek közé, hiszen több, mint 150 olyan anyagot tartalmaz, ami nélkülözhetetlen a szervezet egészséges működéséhez. Mivel a hatóanyagok komplex és koncentrált formában jelennek meg, ezért sokkal hatékonyabban tudják kifejteni a hatásukat.

A tiszta méhpempő bizonyítottan javítja az immunrendszer működését, és növeli a test ellenállóképességét a különböző baktériumokkal, vírusos fertőzésekkel, gombás betegségekkel szemben. Továbbá a rákos sejtképződést is képes megakadályozni, de abban az esetben is nagy segítséget nyújt, ha a betegség már jelen van a szervezetben. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a tiszta méhpempő regeneráló hatása révén hozzájárul az őssejtek termelődéséhez. Az idegrendszerrel kapcsolatban kialakuló elváltozások esetén is érdemes a fogyasztása mellett dönteni, ugyanis képes újjáépíteni a megrongálódott idegsejteket.

Mivel rengeteg benne az értékes vitamin és ásványi anyag, ezért az egészséges emberek is bátran beépíthetik az étrendjükbe ezt a különleges méhészeti terméket.

A tiszta méhpempőből napi 1 gramm már garantáltan hatékony eredményre vezet, függetlenül attól, hogy a betegségek megelőzése vagy pedig a betegségek kezelése a célunk. A személyre szabott adag pontos meghatározása érdekében érdemes felkeresni a kezelőorvost, aki a diagnózis felállítását követően meg tudja mondani, hogy az átlagos adagtól érdemes-e eltérni, és ha igen, akkor milyen mértékben.