Amerikai bútorok

Sokat számít, hogy a tulajdonosok milyen bútorokkal rendezik be a lakásukat. Napjainkban a magyarországi kínálat viszonylag nagynak számít, de mégsem egyszerű a megfelelő berendezési tárgyak megtalálása. Az amerikai bútorok már régóta jelen vannak itthon is, az Elefánt Bútorháznak köszönhetően, ezért rengetegen válogatnak közülük. Minden korosztály megtalálhatja a maga számítását. Szinte bármilyen stílusban találni megfelelőt.

A kényelmükről, illetve a tartósságukról híresek, tehát a vevők egészen biztosan elégedettek lesznek velük. A méretük viszonylag nagynak mondható, ezért uralják a teret. Főleg a tradicionális stílusban készült ülőgarnitúrák mondhatók nagynak. A modern stílusú amerikai bútorok már valamivel kisebbek. Mindkét típushoz vásárolható színben és formában hozzáillő párna, aminek köszönhetően még kényelmesebb lehet az üldögélés.

Az ülőfelület egészen nagy, tehát senki nem fogja úgy érezni, hogy egy rosszabb mozdulatnál esetleg leesik róla. A háttámla is kifejezetten komfortosnak mondható és a dőlésszöge is megfelelő. Az üzletből rendelhetőek még sarokba betolható amerikai bútorok is. Az anyag tekintetében elsősorban a bőr, illetve a szövet közül lehet választani. A 3 + 2 +1-es szettek számítanak a legnépszerűbbnek. Nemcsak kanapék rendelhetőek az üzletből, hanem étkezők, ágyak, asztalok és szekrénysorok is.

A vevőknek bele kell kalkulálniuk a rendelésbe, hogy az amerikai bútorok 4-12 hét alatt készülnek el. Bizonyos termékek kedvezményes árért cserébe rendelhetőek meg. Akár egyedi bútorok készíttetésére, illetve javíttatására is lehetőség nyílik. A házhozszállítás megszervezésében szintén segítséget tud nyújtani az üzlet.