Buli Ibiza szórakozóhelyein
Buli Ibiza szórakozóhelyein

A nyár a pihenés, a szórakozás és a hatalmas bulik időszaka. Ha igazán különleges, önfeledt szórakozásra vágyunk akkor érdemes elutazni Ibizára. A kiváló hangulatú buli Ibiza szigetén mindennapos a hosszú nyár során.

Ez a sziget a Földközi-tengeren található, az Ibériai félszigettől 70 km-re. Közigazgatásilag Spanyolországhoz tartozik. A Baleár szigetcsoport részét képezi. A rengeteg buli Ibiza strandjain igazi fogalommá nőtte ki magát.

Az utóbbi tizenöt- húsz évben világhírűvé váltak a hatalmas partik, ahol nem ritkák a népszerű sztárok sem. Amennyiben a nyaralást nemcsak pihenéssel szeretnénk tölteni, akkor feltétlenül meg kell látogatni ezt a kis szigetet. Itt lehetőség van kibérelni egy vitorlás hajót kapitánnyal együtt és körbehajózni a szigetet, hiszen gazdaságosabb, mint egy lakosztályt bérelni valamelyik szállodában.

A legtöbb buli Ibiza kikötőiben és a partokhoz közel van, így a hajóval sorra járhatjuk az összest, hogy semmiről ne maradjunk le. Valószínűleg örök élményt szerezhetünk egy ilyen nyaralással az egész családnak.

Print Friendly, PDF & Email