Sokan állítják, hogy már mindenki tud angolul. Bárcsak ez lenne a helyzet, de sajnos az Unió országain belül elég kevés arányban beszélnek angolul. Tény, hogy a magyar oktatásban is kötelező az angol tanulás, sajnos azt nem mindenki képes elsajátítani. Azonban sohasem késő elkezdeni megtanulni a nyelvet.

Bízza magát szakértőkre és válassza a BeHappy nyelviskola kurzusait! Hatékonyságuk a személyre szabott tanmenetben rejlik, hiszen a legelső találkozáskor egy szintfelmérőt kell elvégezni. Ezalatt ismertetheti a tanárokkal a céljait az angol tanulással, miszerint a munkahelyéhez szükséges, esetleg nyelvvizsgát szeretne letenni, vagy csak egyszerűen az utazásaira készül fel.

Ezt követően elmagyarázzák Önnek, hogy milyen módszereket vetnek be az eredményes tanulás érdekében. A résztvevők szinte bármelyik nap elkezdhetik az órákra való járást, nincs megszabott időpont. Mivel az órarend egyéni és rugalmas, bármilyen munkakör mellett elkezdheti az angol tanulást.

Ahogy már említettük, egy saját tanulási tempót alakítanak ki a személyre szabott tanmenettel, amin belül sok szóbeli és írásbeli gyakorlat is várja. A tanárok rendkívül barátságosak, szívesen elmagyaráznak bármit, akár többször is, cserébe persze elvárják a feladatok elvégzését és a tanulást.

Továbbá, az angol tanulás még soha sem volt ennyire kedvezményes, hiszen számtalan akcióval várja a BeHappy nyelviskola az érdeklődőket. A tantermek természetesen felszereltek, ezért minden adott az eredményes angol tanuláshoz. Ráadásul nyelvvizsgára is tartanak felkészítő kurzusokat, amin a siker 90%-os. Ne várjon tovább, látogasson el a honlapjukra még ma és vágjon bele minél előbb!

Print Friendly, PDF & Email