Költöztetés

Ha egy új fejezet nyílik az életében, és el kell mennie a jelenleg használt albérletéből, lakásából vagy házából, akkor kérjen szakszerű segítséget a precizkoltoztetes.hu weboldalon! A költöztetés a budapesti cég profiljában már húsz éve szerepel. 1996 óta dolgoznak ezen a területen, amely idő alatt már igen sok tapasztalatra szert tettek. A vállalkozás specialitásai közé tartozik a lakossági, illetve az ipari szektor ellátása.

A lakásköltöztetés mellett, az irodai felszerelések szállítását is elvállalják. A teljes csomagolásos költöztetés is igénybe vehető, hogyha úgy kéri az ügyfél. A cég kollégái azt mondják, hogy igen sokszor előfordul, hogy az ügyfél a bútorok és az elszállításra ítélt tárgyak becsomagolását, szétszedését és összeszerelését is kéri.

Természetesen a bútorok elszállítását végző szakemberek mindenben az ügyfél segítségére vannak. Amennyiben Önnek is szüksége lenne a bútorok szétszerelésére és összerakására, akkor mindenképpen kérjen személyre szabott árajánlatot! A költöztetés minden mozzanatánál fontos, hogy a szállítást végző szakértők odafigyeljenek, hiszen bármikor történhet sérülés, főleg a nagyobb méretű tárgyak esetében.

A cégnek a megrendelők maradéktalan elégettsége rendkívül lényeges. A szállítást megkönnyíti az előkészítés. Ha van ideje, akkor készítse elő a bútorokat, amit tud szedjen szét, és a csavarokat, tartozékokat gyűjtse össze egy helyen. Ezáltal meggyorsíthatja a költöztetés folyamatát. Ha erre nincs lehetősége, akkor se féljen, hiszen a Precízköltöztetés szakemberei akár még lapra is szerelik a bútorokat, valamint falfúrást és végső rögzítést is végeznek!

Print Friendly, PDF & Email