LED panel

A Molnár LED termékeivel teljesen új megvilágításba kerül a fényforrásokról alkotott képünk. Ez a térhódító technológia olyan megoldásokat kínál, amelyekre még nem volt példa a világítás terén. A különböző LED panel típusok élettartama sokkal hosszabb, mint egy átlagos villanykörtének vagy neoncsőnek. Kellemesen lágy fényt biztosítanak minden helyiségben.

Az olyan környezetben, ahol sokat kell egy monitort nézni a munkánk során, hamar elfárad a szemünk, idővel sajnos károsodhat is. Ennek a veszélyét fokozhatja a nem megfelelő fényforrás vibrálása is, amit hirtelen nem érzékelünk, viszont a nap végére szemünk kiszárad, elfárad, rosszabb esetben enyhe fájdalom jelentkezhet. Ezért a LED panel alkalmazása számos intézményben rengeteg előnnyel jár.

Ráadásul az elektromos energia megtakarítása sem elhanyagolható a LED panel alkalmazása következtében. Nem csupán a LED panel modelljeiből nyújt kínálatot ez a webáruház, hanem szalagok, spot-ok, vezérlők, izzók és változatos kiegészítők tárháza is várja az érdeklődőket. A különböző takarékos égő-megoldások ideje lejárt. Vitathatatlanok energiatakarékosság szempontjából, de az élettartamuk elhanyagolható, az árúk sem igazán kedvező, ráadásul a gyártás során felhasznált anyagok sem környezetbarátok.

A LED panel felhasználásának megoldásai szinte határtalanok. A kialakításának hála, stabil világítást tesz lehetővé. Felkapcsoláskor nem kezd el villogni, mint a neon és nem is hallható, búgó hang, teljesen csendes. Nem kérdéses, hogy ez az olcsó és energiatakarékos technológiai a jövőt hozta el számunkra, nekünk csupán alkalmaznunk kell és fényesebbé tehetjük vele a mindennapjainkat, mint valaha.

Print Friendly, PDF & Email