Manapság már a Honor is éppen annyira felkapott, mint például a Samsung vagy éppen az Apple. Ezt leginkább igazolni tudja a Honor 8 Lite sikere, ami nem csupán hazánkban, hanem a világ számos más országában is igazi nagy kedvenc lett. Ez a mobil tökéletesen megfelel azoknak, akik nem akarnak egy egész fizetést kiadni a kütyüre, viszont szükségük van megbízható, esztétikus és modern tartozékra.

Mit kell tudni a brandről és a Honor 8 Lite okostelefonról? Nos, ez a márka a Huawei cégé, amelyikkel biztosan sokan megismerkedtek már valamilyen készülék révén. A Hauwei az aprólékos, kitartó munkával szépen lassan odaért a harmadik helyre, a Samsung és az Apple mögé. Ezért is lehet megbízni ebben, illetve a megannyi termékében, legyen az a legújabb P20-as telefon vagy a Honor 8 Lite.

Hogyan sikerült ennek a top háromba beférkőzni? A siker annak köszönhető, hogy a vállalkozás azt akarta, hogy Kínán kívül is ismert legyen. Hatalmas erőfeszítéseket tett, hogy a világ megismerje és rájöjjön, megbízhatóak, ellenállóak és igenis profik ezek a mobilok. Erre pedig jó példa a Honor 8 Lite. Ennek a stratégiának fontos része volt a Honor brand, ami mára már egy nagyon keresett márka lett, amelyiknek igenis ott a helye az alacsony árral dolgozó, a dizájnt fontosnak tartó, főként fiataloknak tervezett készülékekkel.

Miért annyira jó a Honor 8 Lite? A külsőt tekintve megfigyelhető a széleken hajlított kijelző és az üvegfelületek standard felszereltsége. Ennek a hátlapja egy 15 rétegből álló, igen egyedi üvegfelület, ami ettől ellenálló a karcoknak. Ezért a Honor 8 Lite kifejezetten időtálló és tartós kütyü, ami ugye az okostelefonok világában ritkaságnak számít.

Print Friendly, PDF & Email