Egyre többet hallani a kisajakplasztika és a női intimplasztikai beavatkozások elterjedéséről. Ma már nyíltan fel lehet vállalni azt, ha valaki nem elégedett az intim területének megjelenésével. Hiszen számos fizikai és mentális kellemetlenséget okozhat az, ha valakinek problémája van a saját intim testrészének esztétikai megjelenésével.

A kisajkak aránytalan megnagyobbodása ugyanis nem csak esztétikai probléma lehet, ami már önmagában is egy nehezen kezelhető gond, hiszen akár párkapcsolati, illetve önértékelési zavarokhoz is vezethet, de funkcionális nehézségeket is okozhat. Beszélhetünk itt akár a sportolásról, amikor elkerülhetetlen a szűk sportruha vagy fürdőruha viselete, de a sima, hétköznapi életben viselt ruhadarabokat is gondosan meg kell válogatni, az esetleges kellemetlen diszkomfort érzet miatt.

Mi a kisajakplasztika célja?

Mivel sok nő esetében a kisajkak mérete és formája eltér az ideálisnak gondolttól, a nő intim helyzetben kevésbé képes felszabadultan viselkedni. Ez az eltérés sport vagy hosszantartó ülés esetében is okozhat kényelmetlenséget.

Mi történik a kisajakplasztika esetében?

A plasztikai sebész kimetszi a felesleges részeket és kialakítja az új, esztétikus formát. A műtét érzéstelenítésben történik, és felszívódó varratok miatt semmilyen nyom nem marad.

Miért érdemes elvégeztetni a kisajkak korrekcióját?

A kisajakplasztikát követően a nők megkönnyebbülésről és szexuális életük javulásáról számolnak be, mivel a lelki gátak megszűnnek és az öltözködés, mozgás sem okoz többé gondot.

A www.intimplasztika.eu weboldalon részletes információk találhatóak az intimplasztika menetéről, válaszokat kaphat a leggyakrabban felmerülő kérdésekre és megtekintheti a beavatkozások eredményeit bemutató fénykép galériát is.

Print Friendly, PDF & Email