Olcsó használt telefonok

Napjainkban már általános használati eszköz az okostelefon. Akinek még nincs, arra sokszor elrettentően hatnak a magas árak, amiket az üzletekben lehet látni. Nem mindig akar mindenki új készüléket vásárolni, számukra az olcsó használt telefonok is bőven megteszik ugyanazt, amit az újak.

Sokszor olyan használt mobilok is kaphatóak, amelyek tulajdonképpen csak egy-két hétig voltak használva vagy egyáltalán nem. Az ilyen kibontott, de lerakott telefonok gyakran megtalálhatók az üzletek és a webáruházak polcain, csupán rájuk kell bukkanjon az ember.

Csak azzal, hogy kibontják és leveszik a készülékekről a gyári fóliát, már több ezer Forintot veszítenek az értékükből, holott semmivel sem kevesebbek, mint az új készülékek. Ennek ellenére az emberek néha idegenkednek attól, hogy ilyent vegyenek, mert nem tudják, hogy mit kanak a pénzükért.

Ha megbízható helyen keresgél az olcsó használt telefonok között, akkor szinte biztos, hogy működőképes és jó mobilt fog kézhez kapni. Ugyanis az ilyen helyeken mindig ellenőrzik, hogy rendben legyenek az átvett termékek. A legjobbat akarják a vásárlóiknak, ezért úgy árazzák be ezeket, hogy kedvező feltételek mellett juthasson hozzá bárki, aki olyan mobilt szeretne. Webáruházakban is kaphatóak olcsó használt telefonok.

Itt a hátrány az, hogy közvetlenül nem tudja megnézni az érdeklődő, hogy milyen állapotban van a készülék. Viszont előnyt jelent, hogy ha nem tetszik a csomagban kapott telefon, akkor elállhat a vásárlástól és visszaküldheti azt indoklással vagy anélkül is. Ezt nem csinálhatja meg egy telefonos üzletben, ahol olcsó használt telefonok vannak kirakva, és hazaérve rájön, hogy nem azt kapta a pénzéért, amit elvárt volna.

Print Friendly, PDF & Email