Modern piszoár

A férfimosdó meghatározó része, ezért fontos, hogy milyen kialakítást választunk, amikor ezzel szeretnénk felszerelni az illemhelyet. A piszoár lehet klasszikus, de egyre elterjedtebbek a modern változatok is, amelyek remekül feldobják a helyiség összképét. Nagyon sokat számít a megfelelő dizájn, mert ez jelentős lehet a higiéniai szempontok miatt is. Mindenképp könnyen öblíthető kell legyen egy piszoár, hogy a felületén ne tapadhassanak meg a baktériumok.

Választhatunk kétféle verzió közül, ami lehet felső, illetve hátsó bekötésű is. Egyeseknek furcsa lehet, de a piszoár nem egy idegen jelenség az otthoni háztartások esetében sem, ahol rengeteg vitát előzhetünk meg ezzel, hiszen a vissza nem hajtott ülőke nem fogja a vita tárgyát képezni.

Persze ez csak ekkor válik előnyössé az otthoni környezetben, hogyha megtaláljuk a megfelelő helyét. Egy kisebb fürdőszobában inkább törekedjünk a helytakarékosságra és felesleges, hogy még egy piszoár is foglalja az amúgy is szűkös helyet. Számos modell közül válogathatunk és biztosan megtaláljuk azt, ami a legjobban illik egy publikus WC jellegéhez.

A dizájnra különösen érdemes odafigyelni, hogyha egy étteremben vagy plázában kerül felszerelésre, mert ez sokat adhat hozzá vagy vehet el az adott helyszín hangulatából. A piszoár számos modellje megtalálható a GépészCentrum webáruházában, így könnyedén eldönthetjük, hogy melyikre tartunk igényt, de az biztos, hogy az Alföldi és a Duravit modellek rendkívül időtálló darabok, amelyek hosszú éveken át megőrzik a minőségüket. Természetesen, ha nem tud dönteni, akkor a piszoár megvétele előtt, kérjen szakembertől tanácsot és véleményt!

Print Friendly, PDF & Email