Manapság a só használatáról, annak káros hatásairól rengeteget olvashatunk. Az már senkinek nem jelent kérdést, hogy a túlzásba vitt só fogyasztása negatívan hat a szervezetünkre, emellett a fogyókúrázók és a diétázók nagy ellensége. Azonban a sót nagyon nehéz kikerülni, hiszen rengeteg élelmiszer alap összetevője. Azoknak, akik szeretnének egészségesebben étkezni, de nem akarják nélkülözni, a Himalája só kiváló alternatívaként szolgálhat.

De vajon a Himalája só ár mennyire teszi lehetővé a hagyományos változat lecserélését, erre a sokkal egészségesebb termékre? A Himalája só ár jutányos mivoltából adódóan, mi is könnyedén élhetünk ezzel a remek termékkel, hiszen a Bulkshop üzleteiben a 2 kg kiszerelés csupán 680 Ft. A Himalája sót, a világ egyik legtisztább sója.

Pakisztánban, a Himalája előhegységében bányásszák. Hozzáadott adalékot nem tartalmaz, viszont gazdag nyomelemekben, amelyek nagy szerepet játszanak szervezetünk helyes biológiai működésében. A Himalája só jótékonyan hat a vérnyomásra, stabilizálja a szabálytalan szívverést, emellett segíti a tápanyagok felszívódását a bélrendszeren keresztül. A kedvező Himalája só ár lehetővé teszi, hogy nap mint nap éljünk a termékkel, nemcsak a konyhában.

Alkalmazhatjuk nyugtató, kellemes fürdéshez egy hosszú munkanap után, készíthetünk belőle oldatot, ami rendkívül hasznos szem- és orrüreg tisztítására. Gasztronómia felhasználása nagyon széles, kiválóan helyettesíti a hagyományos konyhasót. A megfizethető Himalája só ár lehetővé teszi, hogy mi is élhessünk ezzel a fantasztikus termékkel anélkül, hogy túl mélyen kellene belenyúlni a pénztárcánkba.

Print Friendly, PDF & Email