Természetes bőrápoló
Természetes bőrápoló

Érzékeny bőrét nap mint nap negatív hatások érik, legyen szó erős napsugárzásról, szélről vagy hidegről. Megelőzés érdekében, használjon természetes bőrápoló krémeket, bőrtípusának megfelelően!

A drága kozmetikumok kívánt hatása olykor elmarad, tehát nem érdemes ezekbe fektetni a pénzét, amikor sokkal olcsóbban, akár saját kezűleg is elkészítheti a bőrtípusának megfelelő krémet. Száraz bőrtípusra jojoba vagy avokádó olajt használjon, kamilla vagy rózsa cseppekkel összekeverve, ami a bőrre kenve biztosítja a hidratáló hatást.

Zsíros bőrtípusra jótékony hatással lehet a teafaolaj, levendulaolaj vagy esetleg a citrom. Ezeket a természetes alapanyagokat gőzöléskor használjuk vagy pakolást készítsünk belőlük, a megfelelő hatás elérésének céljából.

Pattanásos bőrtípusra barackmag és szőlőmag kivonatokat használhatunk, valamint a narancsbőr eltűntetésére ajánlják az avokádóolajból készült pakolást. Ezek a természetes bőrápoló technikák ragyogóvá és természetessé teszik a bőrt, valamint az egészségre sincsenek káros hatással.