Szinte minden lakásban megtalálható valamiféle kiegészítő fűtésre használt eszköz. A hősugárzó ár nagyban függ az adott modell típusától. Érdemes a hosszú és a hideg télre mihamarabb felkészülni, ennek érdekében érdemes beszerezni valamelyik változatát. Az ilyen berendezésre leginkább olyan helyiségekben van szükség, ahol valamilyen okból nagyobb a sürgés-forgás, vagyis nyitottabb a többinél.

A quartz csöves hősugárzó ár kedvezőnek mondható. Ezt a gazdaságos üzemeltetés, valamint a rendkívül gyors felmelegedési idő jellemzi. A működését illetően senkit sem zavar, hiszen nem ventilátor segítségével dolgozik, így nagyon halk. A termék biztonságos, mivel billenés-gátlóval van ellátva, szóval felborulás esetén magától leáll.

Álló és falra szerelhető változatban is beszerezhető. Általában kisebb helyiségek fűtésére használják. A ventilátoros hősugárzó ár kedvező, azonban ez a verzió már nagyobb szobák felmelegítésére is alkalmas. A legtöbb ilyen fajta berendezés automatikus hőszabályzóval van ellátva. Ez nemcsak felborulás, hanem túlmelegedés esetén is automatikusan kikapcsol. Létezik azonban egy picit zavaró hátránya, mégpedig az, hogy kicsit hasznosabb, mint a társai.

A kerámiabetétes hősugárzó ár sem túl magas és az egyik leghosszabb élettartammal rendelkezik. Ez a kellék egy speciális kerámiával van felszerelve. Működés közben sem izzik, valamint a hő leadása is rendkívül jótékonynak mondható. Nagy előnyei közé tartozik, hogy távirányítóval, wifivel mobilról, illetve számítógépről is irányítható, szabályozható.