Vakondriasztó készülék
Vakondriasztó készülék

A kert szépségéért nagyon meg kell dolgozni minden kertésznek vagy gazdának, ám azt mondják, hogy a végeredmény minden fáradságot elfeledtet. De mi van abban az esetben, ha a gondosan ápolt kertet feltúrja néhány kártékony vakond?

Az ilyen esetekre tökéletes megoldás lehet egy hatékony vakondriasztó, amit az itt található webáruházból beszerezhet a gazda. A 350 négyzetmétert lefedő napelemmel működő vakondriasztó például alkalmas szerkezet a vakond, pocok és más üregi rágcsálók ellen.

 

Ez a szerkezet hangokat és rezgéseket bocsájt ki, ez az ultrahangos vibráció pedig zavarja a vakondot, ami rövid idő alatt a védett terület elhagyására készteti. Az optimális eredmény érdekében, érdemes 20-30 méterenként leszúrni a földbe a napelemes vakondriasztókat.

A készülék ellenáll a normál erejű ütéseknek, de esőnek, hónak is, illetve öntözőrendszerek mellett is lehet használni. Vásároljon meg a vakondriasztót ebből az áruházból, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljon ezektől a kártékony állatoktól!