Ha az igényes körömről beszélünk, mindenkinek más jut az eszébe. A szolid, visszafogott stílus kedvelői az elegáns pasztellszíneket részesítik előnyben, míg az extravagánsba hajló megjelenést preferáló hölgyek nem ódzkodnak a vadító, élénk színű manikűrtől sem. Tartozzon Ön bármelyik kategóriába, abban bizonyára egyetért, hogy a méltán híres zselés körmök nagyban hozzájárulnak az igényes megjelenéshez.

Azt a tényt, hogy mennyire vagyunk igényesek saját magunkkal szemben, sok esetben a körmeink fejezik ki a legjobban. Tudjuk, hogy még a legigényesebben megválogatott ruhát, sminket és frizurát is tönkreteheti a lepattogzott körömlakk, már ami az összhatást illeti. A szépen, gondosan ápolt zselés körmök segítenek abban, hogy úgy jelenjen meg, mintha csak most lépett volna le a magazinok címlapjáról.

Sajnos a kezeink a nap folyamán rengeteg sérülésnek vannak kitéve, hiszen az olyan mindennapi házi feladatok, mint a mosogatás is komoly károkat képes okozni az egyszerű, hagyományos körömlakkon. Valljuk be, az egyszerű festékek ideje lejárt, hiszen általuk nem tudjuk garantálni az időtálló manikűrt. A zselés körmök ezzel szemben három hétig is megőrizhetik a tökéletes formájukat és ragyogásukat, így nem kell folyamatosan a manikűr miatt aggodalmaskodni.

Abban az esetben, ha már régóta a körömdíszítés bűvöletében él, jól tudja, hogy ideális esetben a hibátlan végeredményért nem árt beszerezni egy UV LED lámpát is, így a zselés körmök hamar, akár 3 perc alatt is megszáradnak. Látogasson el a Géllakk weboldalára minél hamarabb és szerezze be a hibátlan zselés körmökhöz szükséges kellékeket!