Jön az Elrabolva 3
Jön az Elrabolva 3

2015 januárjában Liam Neesontól egy újabb alakítást láthattak a rajongók, hiszen ismét egy akció-thrillernek volt a sikeres főszereplője. Az Elrabolva 3 az utolsó részét képezi az Elrabolva sorozat szériájának, amely Oliver Megaton rendezése által került napvilágra.

Jól ismert tény, hogy a főszereplő számára, aki korábban CIA-ügynökként dolgozott, a lányának és a feleségének a védelme mindig is elsődleges szempont volt. A film váratlan fordulat ott következik be, amikor Liam Neeson, azaz Bryan Mills exfeleségét meggyilkolják és minden bizonyíték arra utal, hogy ő volt az elkövető.

Bár a főhős azt hitte, hogy örökre lezárult a sötét múltja, itt beigazolódik ennek az ellenkezője, hiszen az ellenségei még most is ott ólálkodnak körülötte. Bryan minden megtesz azért, hogy megtalálja a valódi gyilkosokat, de nincs könnyű dolga, hiszen közben rengetegen őt is megpróbálják elkapni.

Az Elrabolva 3 film megmutatja a világnak, hogy egy apa mennyi mindenre képes azért, hogy biztonságba tudja a lányát, valamint megtalálja feleségének gyilkosát, miközben őt is körözi az FBI meg a CIA.