Párátlanító berendezés
Párátlanító berendezés

A levegő minősége meghatározza azt, hogy milyen szervezetünk egészsége. A párátlanító lehetőséget nyújt, hogy megszabadítsa a belélegzett levegőt a kórokozóktól, kártevőktől. A párátlanító a magas páratartalmat optimálisan választja ki a levegőből, amelynek eredményeképp a gombaspórák, a baktériumok, az allergének nehezen fognak tudni kialakulni, terjedni, szaporodni.

A párás levegő tökéletes környezetet jelent a penész kialakulásához, amely nemcsak esztétikailag jelent rút látványt, hanem emellett káros az egészségre is. A nem megfelelően szellőztetett helyiségekben azonban gyakran kialakulnak a penésztelepek, amelyeket a modern berendezések könnyűszerrel el tudnak tüntetni. A párás levegőt beszívja a berendezés, majd egy hideg tartályban, kondenzvíz formájában a lecsapódott párát összegyűjti.

Nem kell attól sem félni, hogy a megszűrt levegő hűvös lesz, hiszen egy másik tartály arról gondoskodik, hogy ez optimális hőfokon távozhasson a szerkezetből. A Fisher párátlanító nemcsak megszűri a levegőt, hanem segítséget nyújt abban, hogy Önnek és szeretteinek ezentúl ne kelljen a párás levegő miatt aggódni.

Ha attól tart, hogy a lakása túl nagy és a kiválasztott párátlanító nem felel meg a méreteinek, akkor ne habozzon, kérje munkatársaink tanácsát! A párátlanítók különböző erősségben és űrtartamban rendelhetőek meg annak érdekében, hogy minden fogyasztói ízlést kielégítsenek. Amennyiben most rendeli meg termékeinket, akkor nemcsak a kiváló párátlanító tulajdonosa lehet, hanem extra ajándékot is felkínálunk Önnek.