Cukiság állatnyelven
Cukiság állatnyelven

Köztudott, hogy a kutya és a macska az emberek hű társai, akik mellett sohasem lehet unalmas az élet. A két háziállat általában nem viseli jól egymás társaságát, de számos kivétel adódik, amelyekkel nap mint nap találkozhatunk a világhálón.

Rengeteg olyan képre és videóra bukkanhatunk, amelyek a két cukiság érdekes és különleges barátságát örökítik meg. Ilyen Ponzu, a golden retriever és Ichimi, egy édes kiscica esete is, akiknek kapcsolata azonban több, mint barátság. Miután a cica még egészen pici korában magára maradt, Ponzu elvállalta a szerető apa szerepét.

Számos fotó igazolja, hogy a közöttük kialakult ragaszkodás mérhetetlen, az eb szülői gondoskodása és odaadása nem mindennapi jelenség. Az iromba kiscica láthatóan szépen növekszik „apja” oldalán, aki elárasztja szeretetével. A két házi kedvenc nagyon szeret együtt lenni, napjaik jelentős részében szorosan összebújva pihennek, alszanak. Na, ez aztán a cukiság! Biztosan megenyhül minden ember lelke, aki látja ezt a ritka, szeretetteljes „szülő-gyermek” viszonyt.