Nem véletlenül lett annyira híres Jan Vermeer van Delft egyik 17. századi festménye. Már ebben a korban is, a gyöngy fülbevaló roppant különlegesnek számított, éppen ezért imádják annyira sokan a Turbános nő című művét. Az egyik szolgálólány a fülében viseli a festő feleségének ékszerét, ennek köszönhetően pedig igazán szép lesz a megjelenése. A portré ma is rengeteg embert vonz, a letisztultságának köszönhetően.

Sokan a Lány gyöngy fülbevalóval néven ismerik. Ékes bizonyítéka annak, hogy egyetlen nő ékszeres dobozából sem hiányozhat ez az alapdarab. Az aranyshop.hu weboldalon bármikor sort lehet keríteni a megvásárlására. Az ára egészen kedvező, úgyhogy anyagilag biztosan nem járnak rosszul azok, akik innen rendelnek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy nem csupán a hölgyek vásárolnak innen.

Az urak is gyakran keresik fel az internetes áruházat abban az esetben, ha valami igazán szépet akarnak venni a szeretteiknek. A gyöngy fülbevaló 14 karátos aranyfoglalattal vásárolható meg. A készletben megtalálható a sárga arany, illetve a fehér is. A kiváló minőségű, tenyésztett gyöngy színe a legtöbb esetben fehér, de igazi különlegességek is akadnak a készletben. Például rengetegen érdeklődnek a bézs és a sötétlila árnyalatban tündöklő gyöngyök iránt. Az ár szempontjából többféle választási lehetőség van.

A legolcsóbb gyöngy fülbevaló jelenleg 27 ezer forintért cserébe szerezhető be. A kiszállítás sem kerül sokba, ezért egyre többen szeretnék kihasználni az internetes vásárlásban rejlő előnyöket. A futárszolgálat időben ki szokta vinni a webáruházból megrendelt csomagokat, tehát bátran le lehet adni a megrendelést.