webáruház bérlés
Webáruház bérlés

Ha igazán szeretné kihasználni a web adta lehetőségeket a kereskedésre, csak profi webáruház bérlésben szabad gondolkodnia. Nagy sokféle „ingyenes” programot is ajánlanak webáruházként, de ezek nem igazán alkalmasak a komoly kereskedésre.

Először is nagyon fontos, hogy alkalmas legyen a keresőoptimalizálásra, hogy ne legyen az adatforgalomnak, a képek feltöltésének korlátja, hogy ne aldomain alatt működjön a webáruház. Fontos, hogy vonzó legyen a színvilága, éttekinthető legyen a felülete és ma már az sem hátrány, ha nem csak PC-n, de minden más – mobil, tablet, laptop – felületen is kezelhető.

Végül biztonságosan, zökkenőmentesen kell működjön a webshop. Nagyon fontos még, hogy a termékek feltöltése ne okozzon Önnek gondot és könnyen el tudja sajátítani. Ha elszánta magát, igényeljen egy teszt webáruházat bérlésre a Minibolt.hu oldalán és megtapasztalhatja az általunk kínált webáruház kezelésének minden fázisát. Kezdve a termékkategóriák kialakításától a termékek feltöltéséig.

Adunk hozzá egy felhasználói údmutatót is de ügyfélszolgálatunktól is bátran kérdezhet – e-mailben, telefonon vagy akár Skype-on – segítünk az eligazodásban, ügyfélszolgálatunk díjmentesen folyamatosan a rendelkezésére áll.