Bőrfiatalítás műtét nélkül
Bőrfiatalítás műtét nélkül

Sokan szeretnének fiatalabbnak tűnni a koruknál, de a plasztikai beavatkozásoktól félnek, ezért inkább nem fognak bele. A finomszál kontúrozás azonban egy forradalmian új módszer, ami lehetővé teszi a műtét nélküli arcfelvarrást. Így már azok is elmehetnek egy bőrfiatalító kezelésre, akik eddig a műtéti beavatkozástól rettegtek.

A finomszál kontúrozás (FTC) tulajdonképpen egyesíti magában a modern nyugati orvosi ráncfelvarró módszert és a tradicionális keleti akupunktúrás kezelést. A beavatkozás során, egy nagyon vékony tű segítségével, biológiai úton lebomló szálakat jutatnak a bőr rétegeibe.

Ezek a szálak néhány hónap alatt teljesen felszívódnak. Addig viszont serkentik a kollagén termelést, valamint fokozzák a bőrsejtek megújulási hajlandóságát. Ezáltal az apró ráncok eltűnnek és a megereszkedett bőr újra feszes és fiatalos lesz.

Azáltal, hogy a finomszálas kontúrozás lehetővé teszi a műtét nélküli arcfelvarrást, elkerülhetőek a sebészeti beavatkozás során gyakran keletkező hegek, de az arc vonalának jellegzetességei is megmaradnak.