Modern szekrénysor
Modern szekrénysor

A bútorok stílusa sok mindenben változott. Már nem annyira kedveltek a hosszú és tömött szekrénysorok. A modern szekrénysor, ami webáruházunkból megvásárolható, több darabból áll és különféle formát alkot. A nappaliban nagyon jól mutat, hiszen nemcsak funkcionális, hanem esztétikus is.

A régebbi típusú, faltól falig szekrények, a mai lakástervezésben inkább a hálószobába kerülnek. Ezekben nagyon jól tárolható sok minden, mivel általában tágas belső területtel rendelkeznek. A modern szekrénysor tehát többféle, tervezése és formái különböztetik meg a régebbi típusúaktól.

Számos színben kapható a legtöbb modell, illetve rendelés alapján különféle színűre készül. Egyaránt kedveltek a világos és az egészen sötét színek, ugyanis újdonságot képviselnek, a régebbi típusokhoz képes, hiszen csak barnában készültek.

A legtöbb modern szekrénysor lapra szerelhető, hiszen ez nagyon megkönnyíti a szállítást. Az összeszerelés egyszerű és a helyszínen történik. Ezt akár mi, de a vásárló is elvégezheti. Természetesen az összeszerelési igényt külön kell jelezni a vásárláskor.