Túraszandál sétákhoz
Túraszandál sétákhoz

A természet szépségét főleg nyáron lehet élvezni. Ilyenkor egy lazább túrához nem tanácsos a nehéz és meleg bakancs használata. A túraszandál azonban tökéletesen megfelel a természetjáróknak és a kempingezőknek. A geotrek.hu oldalon számos modell közül lehet válogatni.

A KEEN Newport szandál 27000 Forintért vásárolható meg. Ez a modell rendkívül jó a hűvösebb reggeleken, hiszen melegen tartja a lábat és a nedves fűtől is megvéd. A szandál tisztítható, akár mosógépben is.

A túraszandál a nyári időkben a legmegfelelőbb, hiszen könnyű, nem terheli a lábat és szellőzni is kiválóan tud. Ennek a lábbelinek kiváló tapadása van, hiszen a nedves talajon sem csúszik meg. Természetesen egy ilyen lábbeli nem védi a bokát, így a nehezebb túrákhoz nem ajánlott.

A túraszandál a kerti munkákhoz és a könnyű terepen való sétához viszont kifejezetten ajánlott. A Geotrek oldalán férfi és női modellek egyaránt megtalálhatóak. A Yukon, Keen és Teva márkák kiváló minőségű termékeket foglalnak magukba. Érdemes felkészülni a meleg nyarakra, főleg ha szeretjük a természet ölelését.