Iroda bérlés Zalaegerszegen
Iroda bérlés Zalaegerszegen

Vállalkozásindításhoz, a munkához szükséges igényes környezet megteremtéséhez sok esetben nélkülözhetetlen az irodabérlés. Az árak e tekintetben is eltérőek attól függően, a fővárosban keresgélünk, vagy vidéken szeretnénk tevékenykedni. Zalaegerszegen például már akár 22 ezerért is hozzájuthatunk a kívánt helyiséghez, de nem ritka, hogy 50 ezer forint körül mozgó árakkal találkozni. A döntés minden esetben a hasznosítás célja, és a pénztárca alapján történik.

Az ingatlanpiacon egyébként jelentős fellendülés érzékelhető, hiszen a bérleti díjak mellett az ingatlanárak is növekedést mutatnak. (Forrás: Ingatlanet Zalaegerszeg) Tavaly csak óvatos becslések láttak napvilágot arra vonatkozóan, hogy miként alakul az ingatlanpiaci helyzet a 2015-ös évben, de az már akkor is látszott, hogy a mélypontnak már vége. Az idei információk szerint az első negyedévben mintegy 32 ezer adásvételi szerződést kötöttek, s várhatóan a további vásárlások száma messze túlszárnyalja majd a korábbi várakozásokat.

A szakemberek véleménye megegyezik abban, hogy öt éve nem voltak ilyen magasan az árak, a vásárlói oldalnak pedig most az alapkamat nagysága miatt is kifejezetten kedvező lehetőségei vannak a hitelfelvételre és a vásárlásra. Ingatlan bérlet alkalmával is érdemes körülnézni az internetes ingatlanportálokon, amelyek részletes szűrési lehetőséggel gyors segítséget jelentenek az ideális iroda, lakás megtalálásához. Vidéki városainkban kifejezetten kedvező áron van mód irodát bérelni, viszont az elhelyezkedés és a méret döntőnek bizonyulnak az árak alakulását illetően.