akciós könyvek

A mai anyagias világban sokszor elhangzik, hogy valaki azért nem vásárol könyveket, mert drágák és egyébként is csak egyszer olvasná ki ezeket, így kész pazarlás. Ha már itt tartunk, akkor miért csak egyszer lehetne elolvasni egy sztorit? Egy tartalmas mű a sokadik alkalommal is adhat újat, vagy éppen ugyanazt a csodást élményt, mint legelőször, így ez nem igazán helytálló magyarázat.

Ráadásul, ha az akciós könyvek közül válogat, akkor már az sem kifogás, hogy drága hobbi lenne újabb és újabb történeteket megismerni. Nem muszáj akkor megvenni valamit, amikor kikerül a nyomdából. Idővel szinte minden alkotás bekerül az akciós könyvek közé és akkor szinte fillérekért hozzá lehet jutni bármilyen népszerű sikerkönyvhöz is.

Például a www.book24.hu oldalon mindig vannak akciós könyvek, így akármikor lehet venni néhány új kötetet, amelyek egy ideig remek szórakozást nyújthatnak esténként vagy az esős hétvégéken. Itt az akciós könyvek listája nagyon gyakran frissül és egészen új művek is felkerülnek rá, így nem kell sokáig várni a kedvenc írók legfrissebb olvasmányaira sem. Érdemes többször benézni és akkor biztosan talál mindenki kedvére valót az akciók könyvek között.

Mindegy, hogy a szórakoztató irodalmat, a történelmi írásokat vagy éppen a pszichológiai könyveket részesíti előnyben valaki, mert mindenre vannak kedvező árú alternatívák, csak meg kell keresni. Tehát nem kifogás sem az ellenérték, sem a választék. Ha valaki nem vásárol az akciós könyvek közül sem, akkor egyszerűen túl lusta olvasni vagy nem érdekli annyira a dolog, hogy minimális erőfeszítést tegyen azért, hogy valami tartalmassal töltse az idejét.