Néhanapján jól jön egy olyan kiegészítő, amelyet sokoldalúságának hála több élethelyzetben is ugyanolyan eredményesen tudunk viselni. A Cluse óra a hétköznapok hőse, hiszen visszafogottan elegáns, nőies és könnyedén feldobja az unalomba fulladó perceket. A holland márka 2013-ban kezdte el a pályafutását, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend minden korosztály esetében.

A Cluse óra két alapítóatyja, Ed és Rudyard, tanúbizonyságot tett arról, hogy a női elegancia és visszafogottság kortalan és sohasem megy ki a divatból. A Cluse órát azok a személyek preferálják, akik tudják, hogy mit szeretnének az életben elérni, és azt is tudják, hogy szerezhetik meg, amit a leginkább akarnak. A márkára jellemző finom és egyben bravúros formatervezés határozott fellépésre utal, és olyan karakán nő jelenlétét engedi sejteni, aki szilárdan megállja a helyét az élet bármely területén.

A szóban forgó karórák annyira szépek és egyediek, hogy bátran hordhatja azokat bármely esemény kapcsán, legyen az üzleti tárgyalás, elegáns fogadás, romantikus vacsora vagy munkahelyi megbeszélés. A Cluse óra színvilágáról általánosságban elmondható, hogy a lágyabb, nőiesebb árnyalatokkal operál, úgymint rozé, ezüst, világos kék, arany, fehér és korall.

Természetesen az esztétikus megjelenés mellett. a márka fontosnak tartja a minőségi, első osztályú alapanyagok használatát, így, ha választása egy Cluse órára esik, biztos lehet annak időállóságában is. Sőt, a számtalan pozitív jellemzőre már igazán csak hab a tortán, hogy a szóban forgó termékek ára rendkívül pénztárcabarát, így bármikor megengedheti magának a vásárlást, ha egy elegáns órára vágyik.

Print Friendly, PDF & Email