Thule tetőbox

A csomagtartókat, amelyeket az autók tetejére lehet felszerelni, sokan nem is tudják igazán, hogy miként kell megfelelően rögzíteni. Pontosan ezért, az első beüzemelésnél tanácsos lehet a szakemberek segítségét kell kérni. A Thule tetőbox mellett, téli sporteszköz szállító kiegészítők is megrendelhetőek a stilusosutazas.hu webáruházból. Arra érdemes odafigyelni, hogy a konstrukciók eltérőek lehetnek egymástól, ezért ezek eltérő összeszerelési, rögzítési és nyitási módokat igényelhetnek. Igazából, ha a felhasználók szemszögéből nézzük, hogy a tetőboxok mivel kell rendelkezzenek, akkor a stabil használat mellett, mindenképpen strapabíró anyagból szükséges készüljenek.

A Thule tervezésű árucikkek igazán jelentős szerepet játszanak az utazások során. A cég profi tervezői mindig arra próbálnak meg törekedni, hogy az ügyfelek, a vásárlók könnyedén tudják majd kezelni az adott termékeket. A Thule tetőbox sporteszközök tárolására is alkalmazhatóak, hiszen ha síelni készülnek a barátokkal vagy a családtagokkal, akkor a tetőcsomagtartók közül érdemes választania. A legtöbb vásárló igazából azzal foglalkozik, hogy a törésteszteken miként szuperál a Thule tetőbox.

Az ütközéses vizsgálatokból igen érdekes eredmények láttak napvilágot. A kisebb sebességnél, ami 30 vagy 50 km/h-t jelent, a Thule tetőbox változatoknak sikerült megtartaniuk a pozíciójukat, így a bennük lévő eszközök is épségben maradtak. A Thule tetőbox a hátizsákok, a sílécek, a sporteszközök, a bőröndök és egyéb csomagok tárolására is alkalmasak. Lehetett hallani néhány szélsőséges esetről, amikor a vásárlók nem jól szerelték fel a tetőcsomagtartót, így az nem állta meg a helyét az ütközéseknél. A Thule tetőbox néhány kivitelét le kell szíjazni, főleg akkor, hogyha csúszós, jeges útszakaszon fog közlekedni.

Ennek azért van jelentősége, mert egy nagyobb megcsúszásnál véletlenül elmozdulhat a tetőcsomagtartó. Az is fontos, hogy a tetőcsomagtartót ne terhelje meg túlságosan a csomagokkal, mivel ez is ronthatja a Thule tetőbox használhatóságát. Továbbá, a jármű magasságának megnövekedése miatt ügyelni kell a mélygarázsba való behajtásnál, amiről nagyon sokan elfeledkeznek. A Thule tetőbox erőteljes gyorsításkor, illetve előzésnél elmozdulhat, így inkább a lassúbb, de biztosabb haladásra érdemes koncentrálni az utazáskor. Az elindulást követően, néhány kilométer után ajánlott ellenőrizni a doboz rögzítettségét. Ha nincs szüksége a tetőboxra, akkor mindenképpen érdemes leszerelni, hogy kirándulásnál a gépjármű menetdimanikája visszaálljon a normál szintre.