A Matchbox olcsóbb
A Matchbox olcsóbb

A gyermekek, főleg a fiúk odavannak a kisautókért. Egész délutánokat el tudnak tölteni kedvenc játékukkal és egymással versenyeznek, hogy kié a szebb és a gyorsabb autó. Két nagy játékautó márka ismert a piacon, a Matchbox és a Hot Wheels.

Mindkét márka kiváló, gyakran valósághű mini autókat gyárt, de a szülőknek gyakran a fő szempont a játékok ára. Mivel a Hot Wheels a drágább így nem csoda, hogy a Matchbox vette át a vezető szerepet ebben a versenyben. Sajnos az emberek gyakran rá vannak kényszerülve, hogy ott spóroljanak, ahol csak tudnak és ez néha azzal jár, hogy az olcsóbb játékot veszik meg a gyermeknek.

Ez természetesen nem gond, hiszen attól, hogy valami olcsóbb, még lehet ugyanolyan jó, mint egy drágább termék. A Matchboxok már bizonyítottak, hiszen generációk nőttek fel ezekkel a kisautókkal játszva és egy életre megszerették az autókat.

Nem kizárt, hogy néhányan azért döntöttek valamilyen autósszakma mellett, mert gyermekkorukban meghatározó élményt nyújtottak számára a kisautók. Nem csoda az sem, hogy jelenleg a Hot Wheels a drágább, hiszen ez még viszonylag új a piacon.