Ügyvédre van szüksége?

Egy bírósági ügy mindig feszültséggel jár. Ilyenkor senkinek sem szabad csak az ártatlanságában, vagy a jószerencséjében bízni. Egy tapasztalt büntetőjogi ügyvéd segítségével egy jól átgondolt védekezési stratégiát kell felállítani.

Ha bűncselekmény elkövetésével vádolták meg, és nem tudja, hogy kihez forduljon, akkor tanulmányozza a Vidákovics Ügyvédi Iroda honlapját.

A Vidákovics Ügyvédi Iroda munkatársai tudják, hogy nincs két egyforma eset, mindenki ugyanakkora figyelmet érdemel. Azt javasolják mindenkinek, hogy még a vádemelés pillanatában azonnal, az első vallomástétel előtt kérje ügyvéd közreműködését. Tegyen így akkor is, ha ártatlannak érzi magát, vagy ha nem tartja elképzelhetőnek, hogy a bizonyítékok alapján elítéljék.

Weboldalukon a jogi fogalmak és meghatározások mellett arról is olvashat, hogy milyen elvárásokat támasszon ügyvédjével, azaz azzal a személlyel szemben, akire közvetett módon rábízza a jövőjét. Miért kell a jogi képviselet egy eljárás elején? Nem csak gyorsabban szabadulhat kínos helyzetéből, mint egy elhibázott vallomással, de egy ügyvéd jogi ismereteire támaszkodva könnyebb felépíteni a szakszerű védekezését is. Találjon olyan ügyvédet, aki az első pillanattól kezdve fontosnak érzi a védekezés előzetes, szakszerű felépítését, megtervezését és az ügyfele tájékoztatását. Ilyenkor higgadt, ésszerű és jogszerű döntések meghozatalára van szükség.