Nem szeretne otthonról kimozdulni? Akkor célszerű a különféle portékákat webáruházból beszereznie. A megyeriszabolcskerteszete.hu egy olyan kertészeti webáruház, ahol mindent megtalálhat, ameire csak szüksége van a kertészkedéshez. A hagymás virágok a megrendelés után kerülnek kiszállításra az ország bármely pontjára.

Amennyiben szeretne tavasszal néhány virágot elültetni, amelyek szépek, igényesek és rendkívül népszerűek is, akkor böngéssze végig a webshop kínálatát! A jácint egy rendkívül keresett hagymás virágnak számít. A kellemes illata mellett, érdemes megemlíteni azt is, hogy többféle színben kapható. A tavasszal ültetett hagymás virágok közé sorolható a nárcisz és a tulipán is.

Ha szeretné díszíteni a kertjét különleges növényekkel, amelyek nem igényelnek sok gondozást, akkor kérje ki a webáruház szakemberének tanácsát is! A hagymás virágok akár cserépben is beszerezhetőek, így csak egy nagyobb típust kell választania, amelyikben növekedhetnek és gyökeret ereszthetnek.

A tulipánok és a nárciszok már március elején is kiültethetőek, csak az időjárás jelentéseket figyelje, mert annyira nem fagytűrőek. Az online kertészet oldalán megtalálhatja a jácintokat, a krókuszokat, a különböző császárkoronákat, az íriszeket, a tulipánokat és a nárciszokat. A hagymás virágok nagy része tavasz végére elvirágzik, így ezeknek a hagymáit érdemes felszedni. Ősszel újra kiültetheti, így ezen növények helyére tavasz végén már a nyáron virágzó fajtákat teheti. A kert ezáltal folyamatosan pompás és színes lesz.