Aki különös gondot fektet a házi kedvenceinek ápolására, az nem téveszti szem elől a kisebb élősködők okozta veszélyeket sem. Egy jó gazdi tudja, hogy időben kell védekezni a kullancsok és bolhák ellen, legyen szó kutyákról vagy macskákról. A legnagyobb biztonságot talán a Foresto nyakörv adja a négylábúaknak, mivel apró adagokban kerül ki a hatóanyag és távol tudja tartani akár 8 hónapon át a vérszívókat.

Megelőzhetünk számos olyan betegséget, amit ezek az apró élősködők terjesztenek. A Foresto nyakörv felhelyezése egyszerű, az állatnak cseppet sem zavaró, abszolút kényelmes. Nemcsak a kutyusoknak javasolt, hiszen a macskák nyakára is feltehető. Megöli a már bundában lévő lárvákat is, ráadásul a Foresto nyakörv elriasztja a környék összes kullancsát és bolháját is.

A legtöbb nyakörv gyártásakor arra is odafigyelnek, hogy víz közelében ne csökkenjen annak hatása, így például a kutyák úsztatásakor, fürdetésekor sem kell megválni tőle. A Foresto nyakörv jelenleg a legszélesebb spektrumú védelmet nyújtja a többi típushoz képest, de természetesen léteznek olyan cseppek és kenőcsök is, amelyek szintén megfelelnek a célnak.

Ezek felvitele legtöbbször olyan helyen történnek, ahol nem fér hozzá a négylábú, így nem is tudja lenyalogatni. A cseppek nagyon hasznosak a macskák esetében, akik a nyakörvvel nincsenek megszokva. Ezt a tarkó részre kell helyezni. Látogasson el a Barzoo webáruházba, ahol a Foresto nyakörv mellett, számos hasznos terméket és kiegészítőt is megtalál a házi kedvenceinek. Haszonállatoknak is biztosítani tudunk számos tápot, étrend kiegészítőt, valamint különféle eszközöket.