süteményes doboz

Piknikezni szeretne vagy vendégségbe megy és nem tudja, hogyan vihetné magával az ízletes, frissen készült desszertet? Üzletünkből egyaránt beszerezhető a szögletes és a kerek formájú süteményes doboz. A téglalap alakú modell tökéletes a hagyományos tepsikben elkészített, majd égszerűen felvágott desszertek tárolására, de akár szendvicsek vagy hidegtálak is eltehetőek ezekben. A kerek típus főként torták és kuglófok tálalására alkalmasak.

Mindegyik süteményes doboz fogantyúja a kéz formájának megfelelően van kialakítva, a fedél tetején pedig egy fogó került elhelyezésre. Ennek célja, hogy a szállítás a lehető legkönnyebb legyen. Ezek viszonylag erős, műanyag szerkezetűek, így egyaránt helyezhetőek stabil felületekre vagy le a földre. A süteményes doboz egyformán bírja a meleget és a hűvös időt is.

Az étel hosszantartó frissessége érdekében, ezt gond nélkül beteheti a hűtőszekrénybe. A modellek különböző színben állnak a rendelkezésére. Mindegyik termék átlátszó fedővel van felszerelve, így mindig láthatja, hogy mit rejt az adott doboz anélkül, hogy sorra felemelné mindegyik darab tetejét. A süteményes doboz ára miatt nem kell aggódni, mert viszonylag pénztárcabarát áron, 2-3000 Ft körül beszerezhetőek.

Ha Ön is imád sütni-főzni, ez nem hiányozhat konyhájából, hiszen az ételek tárolásra bármikor szüksége lehet. Amennyiben valami finomat készített és ezt szívesen megosztaná a barátaival, kollégáival, látogassa meg honlapunkat, ahol a termékeket megtekintve választhatja ki az igényeinek megfelelő süteményes dobozt! Ismerősei biztosan nagyon hálásak lesznek Önnek az ínyenc falatokért!