Berkemann papucsok
Berkemann papucsok

A hát- és a gerincproblémákért a leggyakoribb esetben a nem megfelelő testtartás és a kényelmetlen lábbeli a felelős. A Berkemann lábbelik azonban segítenek kiküszöbölni ezt a problémát. A készítésük során figyelembe veszik az ortopédia legújabb vívmányait, és ezeket felhasználják, hogy egy egészséges és kényelmes lábbelit készítsenek a vásárlóknak.

A járás során apró ütések érik a talpat és sarkunkat, melyet mi észre sem veszünk. De ezek a rezgések végigfutnak az egész testünkön egészen a hátgerincig. A csigolyák közötti ízületeknek nem tesznek jót ezek az apró rezgések, és idővel komoly panaszokat idézhetnek elő.

A Berkemann cipők, szandálok és papucsok viszont olyan rezgéscsillapító talppal vannak ellátva, melyek megakadályozzák a rezgések továbbterjedését a gerincoszlop felé. Ezáltal kitűnő védelmet nyújtanak.

Ugyanakkor a kivehető talpbetétek öt ponton támasztják meg a lábat, így a járás kényelmesebb, és segítenek az egyensúly megtartásában is. A Berkemann cipők gyártása során továbbá arra is figyeltek, hogy a láb szellőzése is meg legyen oldva.