A térdmozgató gép lehet a megoldás

Fiatalokkal, sportolókkal könnyen előfordulhatnak sérülések. Ezekre a térdmozgató gép lehet a megoldás, ami már Magyarországon is beszerezhető. A www.terdgep.hu honlap azokra a személyekre is gondolt, akik könnyedebb műtéten estek át, így az említett orvosi masinát nem alkalmaznák hosszú időn át.

Ezeknek a személynek lehetőségük van a bérlésre. Egy, kettő, illetőleg három héten keresztül lehet kölcsönözni a készüléket, ezekre az időszakokra a díj pedig 1800 Forintba kerül naponta. Ha valaki egy teljes hónapra venné igénybe, akkor csupán 1700 Forint az ára egy napra. A térdmozgató gép lehet a megoldás az idősebb korosztálynak is, hiszen rendkívül lassú mozdulatokkal erősíti vissza az ízületet, a gyakorlatok pedig egy vezérlővel irányíthatóak.

Az operáció után különben sem ajánlott belecsapni a régi kerékvágásba, rutinba, mivel 6 hétig tanácsos visszavett iramban élni a mindennapokat. A térdmozgató gép lehet a megoldás, hiszen a gyógytornát is tökéletesen kiegészíti, továbbá ügyel arra is, hogy a porcok ne legyenek kitéve nagy terhelésnek.