Ugye Önnek sem mindegy, hogyan fejlődik a gyermeke? Amikor már lábra állt és elindul, rengeteg eszközzel kell lefoglalni. A járóka csupán egy, a mozgást fejlesztő játékok közül, a nagyobbaknak már ott vannak a kültéri változatok és a különféle sportszerek. Némelyik a motoros koordinációban nyújt nagy segítséget, kezdve a zörgőktől, amiket a baba a kezében tarthat. A kreatív szőnyegek is nagyon népszerűek, amiket be lehet vonni a különféle mókázásba.

Az aktivizáló karikákkal fiúk és lányok egymás között is jól el tudják tölteni az időt, hiszen dobható, forgatható, akasztható és még sorolhatnánk. Az ilyen típusú fejlesztő játékok kategóriájába tartozik az ugrókötél és a hullahopp karika is. Megannyi játék hasznos eleme lehet a babzsák is, ami szintén megtalálható a webáruházunk termékei között.

A beltéri csúszda biztonságos játszóteret nyújt a kicsiknek, nem ütik meg magukat, így egyedül lehet hagyni őket. Az egyensúly fejlődésében nagy hasznot jelent a billenő tárcsa vagy gomb használata, amire felállva a csemeték arra kényszerülnek, hogy megtartsák az egyensúlyukat. Sok más hasonló egyensúlyozó típus is van a tarsolyunkban. A fejlesztő játékok között megtalálhatóak az ugráló labdák is, amiket szintén lehet használni beltéri és kültéri szórakozáshoz egyaránt.

A pontos célzást fejlesztő játékok között megtalálhatóak a bowling szettek és a hálós labdajátékok is. Válogasson kedvére a termékeink közül, majd rendeljen a gyermek korának megfelelő modelleket! A motoros koordináció erősítésére szánt eszközök mellett, nálunk a legjobb áron szerezheti be a különféle LEGO-kat és kirakósokat, nem beszélve a memória és logikai kivitelekről, vagyis az összes fejlesztő játékok jellen vannak.