Vízálló MD fémkereső
Vízálló MD fémkereső

A fémkereső használata egyre népszerűbb. Sokan hódolnak a kincskeresés izgalmának, ehhez azonban megfelelő eszközökre van szükség. Az MD fémkereső remek eszköz a kezdő kalandorok számára, akiknek a kincsvadászat a szenvedélyük.

Kiválóan érzékeli a talajban levő fémtárgyakat, legyen az akár vas, akár nemesfém. A kincsvadászat családi programnak sem utolsó, hiszen a gyermekek is nagyon élvezik a kincskeresést.

Ne felejtsük el azt sem, hogy ez bár csak egy hobbi, de gyakran lehet értékes tárgyakat találni a kaland során. A különleges régi holmik mellett, arany ékszerek felkutatására is alkalmas az MD fémkereső.

Mivel egyes modellek három méterig vízálló, így a part menti sekély vizekben is kutathat értékes tárgyak után. Igen sokan feledkeznek meg az arany ékszereikről, amikor strandolni mennek, így gyakran lehet találni a tengerparti sekély vizekben nyakláncokat, karkötőket és egyéb értékes ékszereket. De a fürdőzésre gyakran használt folyószakaszok és tavak környékén is érdemes keresgélni. Az MD fémkereső kiváló társunk lesz ebben.