Szúnyogháló
Szúnyogháló

A különféle árnyékolástechnikai eszközök vásárlásánál legelőször csak az árcédulát nézik meg. Ez persze részben érthető is, de véleményünk szerint sokkal fontosabb az ár-érték arányt megvizsgálni, mert nem mindegy, hogy mit kapunk a pénzünkért.
Nincs ez másként a redőny árak esetében sem. Előfordulhat, hogy a túl kedvezőnek látszó redőny árak pillanatok alatt elcsábítják a vevőt, és csak később derül ki, hogy a termék vagy a szerelés minősége hagy némi kívánnivalót maga után.

A kellemetlen csalódások elkerülése érdekében érdemes gondosan mérlegelni egy-egy termék árát és a nyújtott szolgáltatás várható milyenségét is.
Az interneten sok sok információ megtalálható minden redőnytípusról, sőt sok esetben a vevők véleménye is a felszerelt termékről, valamint annak készítőjéről is, ezért érdemes némi időt fordítani az információgyűjtésre.

Ezen túlmenően nem árt kikérni szakember véleményét is, ugyanis a vásárlás így hatékonyabb és biztonságosabb lesz.

 

Sajnos sok esetben megtörténik, hogy a vásárló nem tulajdonit fontos szerepet a minőségnek és elhamarkodva a nyílászáróira, vagy a már felszerelt redőnyökre utólagosan az olcsó, gyenge minőségű szúnyogháló vásárlását helyezi előtérbe. Ilyenkor ne lepődjünk meg ha a nagyon olcsó, alacsony minőségű szúnyogháló egy, esetleg két szezon után kilyukad vagy elszakad, mert ezeknél a hálóknál többnyire nincs üvegszál erősítés a háló anyagában.

A fenti kellemetlenségek érdekében érdemesebb a valamivel drágább, de megbízható minőségű szúnyoghálók vásárlását, illetve szerelését előtérbe helyezni.

 

Nem érdemes tehát azonnal a legolcsóbb termékeket keresni. A redőny és egyéb árnyékolástechnikai kiegészítők vásárlásánál a megfelelő tájékozottság alapkövetelmény kell hogy legyen. Érdemes információkat szerezni a gyártóról, más felhasználók tapasztalatairól, s így kideríthető, hogy mely termék rendelkezik kiváló ár-érték aránnyal.

Vállalkozásunknak, a Szabó Árnyékolástechnika Budapest-nek az a legfontosabb, hogy a nagyon kedvező árak mellett kiváló minőségű redőnyöket és szúnyoghálókat adjon a megrendelőinek, s így a lehető legjobban kielégítse a vásárlók igényeit.
Emellett sokan megfeledkeznek a beszerelési költségekről, pedig bizonyos esetekben fontos tényező. Cégünknél a redőny árak tartalmazzák a szerelési költségeket is, a beszerelést pedig minden esetben nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink végzik.

 

Az általunk forgalmazott árnyékolástechnikai eszközök mellett számtalan kiegészítőt is kínálunk a vásárlóink számára, a redőnymotoroktól és vezérlőegységeiktől kezdve, egészen a legkülönfélébb szúnyoghálókig.
Ha redőnyeink és szúnyoghálóink felkeltették az érdeklődését, kérjük, hogy keressen minket bizalommal és nem fog csalódni.